How many seconds are there in one week ?

How many seconds in a week?

Let’s find the answer.

In one week there are 7 days.
In one day, there are 24 hours.
In one hour, there are 60 minutes, and
In one minute, there are 60 seconds.

So,
Number of seconds in a week =
1 min = 60 secs
1 hr =60 X 60 = 3600 secs.
1 day = 24 X 3600 = 86400 secs.
1 week = 86400 X 7 = 604800 secs.

Hence, there are 604800 seconds in one week.

About CompleteEra

Check Also

What do you do meaning in hindi ?

What do you do meaning in hindi? Answer : आप क्या करते है? “AAP KYA …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *